FAQ items aan het laden...

ViTap bestuur

Maak kennis met het bestuur van Vitaal Tappersheul.

Piet Six
Piet SixVoorzitter
Mijn naam is Piet Six, ik ben 60 jaar oud, gehuwd, heb 3 kinderen en ben geboren en getogen in Oudewater. Ruim 32 jaar ben ik actief geweest in de diervoederbranche. Sinds 2004 ben ik mede-eigenaar van Dierenspeciaalzaak Discus Fauna Plaza op de Wilgenweg 19 in Oudewater. Verder ben ik lid en medeoprichter van het stadspromotieteam PROUD. In die hoedanigheid heb ik met een aantal mensen in 2012 de vrijwilligersorganisatie Grachtenvaert opgericht.
Met ingang van 1 januari 2016 ben ik voorzitter van ViTap. Samen met mijn medebestuursleden zetten we ons dagelijks in voor het optimaliseren en bevorderen van de veiligheid, uitstraling en economische leefbaarheid op het bedrijventerrein Tappersheul.
Fred van Schaik
Fred van SchaikSecretaris en PR
Inmiddels ben ik al ruim 30 jaar zelfstandig ondernemer en mede-directeur bij De Mediagraaf (voorheen van Schaik Grafimedia BV), we zijn gevestigd met ons bedrijf op de Populierenweg 47 op Tappersheul in Oudewater.
Zelf zit ik al jaren actief in diverse besturen van verenigingen in Oudewater. Sinds januari 2016 ben ik benoemd als penningmeester in het bestuur van ViTap en ga nu verder als secretaris. Daarnaast houd ik mij bezig met de PR-activiteiten van ViTap.
Bas van Dam
Bas van DamPenningmeester
Ik ben Bas van Dam. Sinds september 2014 ben ik actief binnen Jan van Dam Machine Transport en Jan van Dam Global Machine Logistics. Beide bedrijven zijn gevestigd op het bedrijventerrein Tappersheul in Oudewater. Eind 2017 ben ik benoemd als penningmeester van ViTap. Met elkaar gaan we zorgdragen voor een aantrekkelijke en veilige bedrijfsomgeving op Tappersheul.
Diana Verburg
Diana VerburgSecretariaat
Na jarenlang in dienstverband te hebben gewerkt ben ik vijf jaar geleden begonnen als freelance secretaresse, ZZP-er dus. Met mijn bedrijf, Secretary On Demand, doe ik goede zaken en daar ben ik heel blij mee. Sinds oktober 2017 werk ik als secretaresse voor ViTap. Ik ondersteun het bestuur waar mogelijk en houd mij bezig met het secretariaat. Een leuke en afwisselende opdracht!