Op verzoek van diverse ViTap leden heeft het bestuur in samenspraak met de Gemeente en busmaatschappij Syntus per 16 december 2019 een uitbreiding van de busdiensten naar Tappersheul kunnen realiseren. Vanuit Gouda of Woerden is er nu een rechtstreekse verbinding (lijn 05) naar Tappersheul. Ook de buurtbus (lijn 505/ Halte Vierbergenweg) start nu s’ ochtends een 1 uur eerder vanuit Woerden. Door deze verbeterde dienstregeling en uitbreiding met een extra stop op de Essenweg is de bereikbaarheid  van de bedrijven op Tappersheul aanzienlijk verbeterd.

Alle informatie over de nieuwe dienstregeling is te vinden via de volgende link: dienstregeling Syntus

Ook kunt u kijken naar de volgende specifieke dienstregelingen:

Lijn 505 van IJsselstein naar Woerden (Buurtbus) (ma-vr)

Lijn 505 van IJsselstein naar Woerden (Buurtbus) (za en zo)

Lijn 5 van Woerden naar Oudewater via Montfoort (ma-vr)