Draag jij ook bij aan een veilig ondernemersklimaat op bedrijventerrein Tappersheul?

ViTap en de gemeente Oudewater streven naar een optimaal ondernemersklimaat voor de bedrijven op Tappersheul. Een veilig bedrijventerrein zonder criminaliteit. Daarom willen we alle ondernemers op de Tappersheul vragen om anoniem mee te doen aan een onderzoek naar criminele inmenging.

Waarom een onderzoek naar criminele inmenging?
Criminelen misbruiken steeds vaker bedrijven voor hun illegale activiteiten. Vaak zonder dat deze bedrijven zich daarvan bewust zijn. Bedrijven gevestigd op bedrijventerreinen zijn hiervoor extra aantrekkelijk vanwege de goede infrastructuur en vaak afgelegen ligging. Voorbeelden zijn criminelen die gebruik maken van producten en dienstverlening, invloed proberen uit te oefenen op het bedrijfsproces en -activiteiten en/of infiltreren in bedrijven. Iets dat ook in uw bedrijf kan gebeuren!

Vul het onderzoek in! Deelname kost slechts 7 minuten
Criminele inmenging is uiteraard onwenselijk. Met uw anonieme bijdrage aan het onderzoek komen we meer te weten over criminele inmenging op de Tappersheul. Vul daarom nu de scan in. Deelname is anoniem, kost maximaal 7 minuten en kan door op onderstaande link te klikken:

Wat heb ik hieraan?
Het onderzoek helpt gemeente, politie en ViTap om risico’s in kaart te brengen en draagt daarmee bij aan een veilig(er) Tappersheul. De resultaten van het onderzoek worden in het najaar gedeeld. Door het onderzoek in te vullen leert u zelf beter en eerder signalen herkennen van criminele inmenging onder werknemers, bij klanten en rondom uw bedrijf. Waardevolle kennis om uw eigen bedrijf veilig en schoon te houden.

Deelname is anoniem
Deelname aan het onderzoek is volledig anoniem. De resultaten worden wel gedeeld met de gemeente Oudewater. Deze resultaten zijn niet terug te leiden naar specifieke bedrijven en/of personen.

Melding van criminaliteit doen?
Door verdachte situaties te melden, kan u helpen om criminaliteit tegen te gaan. Melden kan bij de politie. In spoedgevallen via 1-1-2. Anders via 0900-8844 of via uw wijkagent. Een anonieme melding kan bij Meld Misdaad Anoniem: www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.