Vanaf januari 2018 heeft Oudewater twee nieuwe wijkagenten, zij stellen zich graag aan u voor:

Samen met de collega’s van basisteam De Copen hopen wij, wanneer nodig, u van dienst te kunnen zijn om met elkaar te werken aan een veilig bedrijventerrein waar het goed ondernemen is. Wij willen graag weten wat er leeft en speelt op het bedrijventerrein. Daarom spreken wij graag mensen in de buurt aan om even een praatje te maken. Zo kunnen wij op tijd reageren als er ergens overlast wordt ervaren of het gevoel van onveiligheid dreigt te ontstaan. Om goed op de hoogte te blijven vragen wij ook u om zaken te melden waarvan u vindt dat de politie het moet weten of waar de politie iets aan zou moeten doen.

Wilt u ons spreken?
De politiepost Oudewater is geopend op dinsdag van 10.30 tot 12.30 uur en donderdag van 17.30 tot 19.30 uur. U kunt ook bellen naar het landelijke politienummer 0900-8844. Mochten wij niet in dienst zijn dan wordt er een terugbelverzoek achter gelaten. U kunt ook naar de site www.politie.nl gaan. Vul uw postcode in en klik vervolgens op één van onze foto’s, waarop u ons een mail kunt sturen.

Met spoed politie nodig? Bel 112
Als elke seconde telt, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Denk daarbij niet alleen aan levensbedreigende zaken, maar ook aan verdachte situaties als u bijvoorbeeld denkt dat er wordt ingebroken. Aarzel niet en bel. Zo verhogen we samen de pakkans van criminelen.

Twitter
U kunt ons ook volgen via het twitteraccount @Politieow. Op deze manier blijven we nog beter en sneller met elkaar in contact en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws in uw gemeente en omstreken.