Dit jaar kunnen bedrijven in de gemeente Oudewater voor het eerst actief meedoen aan de activiteiten van “Groene Hart Werkt!”, een gemeentelijk initiatief om de afstand tussen werkgevers en werkzoekenden in alle mogelijk denkbare vormen te verkleinen. Een van deze activiteiten is de “Kom Binnen bij Bedrijven” campagne.

Doet u ook mee met de ‘Kom binnen bij bedrijven’ open dag(en)? Open uw deuren voor mensen die zich willen oriënteren op werk, stage, een leerwerkplek, praktijkopdracht, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Maak vrijblijvend en op een leuke en laagdrempelige manier kennis met elkaar, en ontdek op een verrassende frisse manier  werknemers met potentie en ambitie.

Wanneer?

Van maandag 9 t/m zaterdag 14 april 2018. U bepaalt zelf wanneer u in die week bezoekers wil ontvangen, op één of meer dagen en op welke tijden.

Welke bedrijven doen mee?

Het gaat om bedrijven en organisaties in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Oudewater, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.

What’s in it voor u?

Meedoen is gratis en u lift mee op de lokale én regionale promotiecampagne in de acht gemeentes. Promotie gebeurt via verschillende media. Goede reclame ook voor uw bedrijf. Daarnaast ontvangt u van ons promotiemateriaal zoals e-mail banners en een poster.

Hoe meldt u zich aan?

Ga naar kombinnenbijbedrijven.nl en meld uw bedrijf aan. Om mee te doen hoeft u niet per se een vacature te hebben. U kunt ook leerwerkplekken, werkervaringsplaatsen, stage-plaatsen of praktijkopdrachten voor scholieren aanbieden. Bekijk op de site het filmpje waarin een werkgever vertelt waarom hij vorig jaar meedeed aan ‘Kom binnen bij bedrijven’.

Inschrijving bezoekers

Vanaf 1 maart kunnen belangstellenden die een bedrijf willen bezoeken zich inschrijven op kombinnenbijbedrijven.nl.

Onderdeel van Groene Hart Werkt!
Kom binnen bij bedrijven is onderdeel van hét regionale platform Groene Hart Werkt! Via dit platform werken bedrijven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en overheid met elkaar samen aan circulaire economische initiatieven in het Groene Hart.

Meer weten?
Vind meer informatie op groenehartwerkt.nl,  kombinnenbijbedrijven.nl en lees de folder (zie bijlage). Neem gerust contact op met Dennis de Cauwer, projectleider Kom Binnen Bij Bedrijven, e-mail: cauwer.d@woerden.nl of 06 25 72 36 83.

ViTap is voor dit initiatief geen aanspreekpunt en verwijst haar leden naar de BVO.

Bijlage:  folder kom binnen bij bedrijven open dag(en)