De laatste tijd hebben er enkele incidenten voorgedaan op Tappersheul, helaas doet niet iedereen hiervan melding c.q. aangifte bij de politie. Het bestuur van ViTap begrijpt dit prima, het is allemaal gedoe en veel werk, daarnaast verwacht niemand enig resultaat van het doen van een aangifte. Op dit moment is ViTap in overleg met de gemeente over het plaatsen van extra beveiligingscamera’s. Helaas worden niet alle aanvragen gehonoreerd om dat de gemeente stelt dat er nauwelijks sprake is van overlast op deze plekken. Er zijn namelijk geen meldingen c.q. aangiftes gedaan, dus formeel weet de gemeente nergens van. Zo blijkt dus dat het altijd belangrijk is om melding c.q. aangifte te doen van een incident (diefstal, vandalisme of anders). Wij kunnen u desgewenst helpen bij het doen van aangifte. Geef dit dan door via het meldformulier op onze website (www.vitap.nl).

Vermeldenswaardig: begin februari jl. zijn twee meldingen (diefstal en intimidatie) opgelost door het terugkijken van camerabeelden!