Op 23 maart 2017 heeft de BIZ vereniging ViTap samen met de Gemeente Oudewater, de politie en de brandweer het Convenant “Keurmerk Veilig Ondernemen” voor bedrijventerrein Tappersheul ondertekend (KVO-B / zie bijlagen hieronder). Het Keurmerk richt zich op een sterke samenwerking met als doelstelling een veilig en representatief bedrijventerrein met een goede communicatie tussen alle partijen.

Naast een veilige werkomgeving kan het voor u ook financieel voordeel opleveren. Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen (waaronder Interpolis, Delta Loyd en Univé) die korting op hun opstal-, brand- en inventarisverzekeringen geven op basis van de aanwezige faciliteiten en/of diensten op Tappersheul. De korting kan oplopen tot 10% van uw verzekeringspremie.

Wij adviseren u het onderwerp bespreekbaar te maken bij uw eigen verzekeringsagent. U kunt dit doen door deze brief met bijlagen aan hen door te sturen.

Indien u nog vragen heeft over dit onderwerp dan kunt u zich richten tot Raïssa Koppenol (parkmanager@vitap.nl of op 06-57541775).

CONVENANT
CERTIFICAAT
KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN