Op 26 oktober 2017 vond de laatste ViTap ledenbijeenkomst van dit jaar plaats. Gastheer was aannemingsbedrijf J. van der Windt BV. Allereerst verwelkomde de voorzitter van ViTap, Piet Six, de aanwezige leden. Aan de hand van een presentatie rapporteerde hij over de door ViTap uitgevoerde en nog lopende projecten.

Aansluitend nam Jan Dionisius het woord. Hij vertelde over zijn nieuwe bedrijf Boreas Meubel Maatwerk. Zijn presentatie liet zien welke mooie projecten hij in de afgelopen jaren heeft mogen uitvoeren.

Daarna was het woord aan Tom Nagtegaal van de gemeente Oudewater. Zijn onderwerp was de stand van zaken rondom Tappersheul 3. Hij gaf een toelichting over de prioriteitenregeling die van toepassing is op de toekenning van de aanvragen en benadrukte de deadline van 15 november 2017 (de datum dat de aanvraag én de betaling van de borgsom binnen moet zijn).

Ook Fred van Schaik, secretaris van ViTap, was aanwezig om van alles te vertellen over het Keurmerk Veilig Ondernemen en het parkeren op Tappersheul. Aan de orde kwam o.a. de verrommeling op Tappersheul. De foto’s hiervan die hij als voorbeeld liet zien, waren veelzeggend. Op 9 november 2017 zal de volgende schouw gehouden worden. Leden zijn van harte welkom om hierbij aan te sluiten.

Na de ledenbijeenkomst was er gelegenheid om het bedrijf Boreas Meubel Maatwerk te bezoeken. Een computergestuurde machine was druk bezig om een bord met het ViTap logo te frezen. Het zag er indrukwekkend uit.

Via onderstaande links kunt u de presentaties nalezen. Helaas is de presentatie van de gemeente niet in ons bezit.

Presentatie ledenbijeenkomst ViTap – 26 oktober 2017

Presentatie ViTap – Boreas Interieurbouw