Op 5 maart 2020 vond de audit plaats door KIWA. Allereerst maakte de auditor samen met de voorzitter van ViTap en de begeleider van ParkTrust een ronde over Tappersheul. Daarna werden de leden van de werkgroep KVO-b (gemeente, brandweer, politie, BOA en ViTap) ondervraagd door de auditor over o.a. de onderlinge samenwerking en de behaalde doelen.

Na dit overleg gaf de auditor te kennen, dat zij tevreden was over hetgeen zij had gezien en gehoord en daarmee was de verlenging van het certificaat KVO-b een feit. ViTap is bijzonder blij dat alle inspanningen van de leden van de werkgroep hebben geleid tot het behalen van een nieuw KVO certificaat.

De bedoeling was om het certificaat uit te reiken tijdens onze ALV van 19 maart jl., maar helaas kon deze bijeenkomst vanwege het coronavirus niet doorgaan. Sommige leden krijgen korting op hun verzekeringspremies vanwege de aanwezigheid van dit keurmerk, daarom is het mogelijk om via de volgende link het certificaat te downloaden: K94920-02 KVO Certificaat Bedrijventerrein Tappersheul te Oudewater_.